Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
A franciák nyerték a vb-t
Elválasztó
Hírek » Sport » A franciák nyerték a vb-t
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot. A franciák harmadszor játszottak döntőt, húsz éve, otthon - ahol az elődöntőben a horvátokat múlták felül - nyertek a brazilok ellen, 2006-ban, Németországban viszont kikaptak az olaszoktól. A horvátok eddigi legjobb szereplése egy harmadik hely volt, melyet 1998-ban Franciaországban harcoltak ki. Az oroszországi vb bronzérmét az angolokat szombaton 2-0-ra legyőző belgák szerezték meg, történetük során először végezve az első három között.
Nemcsak az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, hanem a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján is rendeztek vasárnap egy francia-horvát összecsapást, s akárcsak Moszkvában, a katalán fővárosban is francia győzelem született. A mérkőzést 17-6-ra nyerték a franciák.
Görögország válogatottja egy góllal, 7-6-ra legyőzte az olimpiai ezüstérmes Olaszország csapatát a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, az A csoport vasárnapi rangadóján. A görögök egyik legjobbja a kapus Hriszula Diamantopulo volt, aki a lövések közel 67 százalékát hárította.
Novak Djokovic nyerte meg a wimbledoni tenisztorna férfi egyes versenyét: a vasárnapi döntőben három szettben, 6:2, 6:2, 7:6-ra legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont. A szerb játékos 2011, 2014 és 2015 után negyedszer nyert Wimbledonban, 13. Grand Slam-trófeáját gyűjtötte be, és összességében 69. tornagyőzelmét aratta.
Szimcsák Mira arany-, Rohács Réka pedig ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók utánpótlás Európa-bajnokságán, amelyet péntektől vasárnapig Máltán rendeztek. A 14-15 évesek mezőnyében a leányok között Szimcsák Mira az első helyen végzett 5 kilométeren, majd szombaton Rohács Réka a 18-19 évesek között másodikként zárt 10 kilométeren.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink