Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 18. szombat Erik napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Fontos az együttműködés
Elválasztó
Hírek » Belföld » Fontos az együttműködés
Elválasztó

Közös ügy a roma felzárkózás. 

Jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői ülésén és hozzátette, hogy ez sokkal fontosabb kérdés annál, hogy csak a romákra bízzák. Balog Zoltán elmondta, a romák is aktív, felelős állampolgárok vagy azzá tehetők. Ehhez azonban szerinte komolyan kell egymást veni és partnernek kell lenni. Az elmúlt években egyébként számos előrelépés történt, folytatta a miniszter és felidézte, hogy 800 ezer fővel csökkent a szegénységben vagy társadalmi kirekesztettségben élők száma 2013 óta, valamint három év alatt a felsőoktatásban részt vevő romák aránya megduplázódott. Hangsúlyozta továbbá, hogy foglalkozni kell a korai terhességek és a korai iskolaelhagyások számának növekedésével. A jövővel kapcsolatban pedih hozzátette, fennáll a veszélye annak, hogy a következő európai uniós támogatási ciklusban nem lesznek külön romaprogramok, hanem azok a migránsok integrációs programjának a részei lesznek. 
 
 
Kép forrása: Magyar Hírlap

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink