Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Anna and the Barbies / Kiss Tibi - Márti Dala
Naptár ikon
2021. április 17. szombat Rudolf napja van.
Folyamatosak a felújítások
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Folyamatosak a felújítások
Elválasztó

Dolgozik a város cége. 

Halásztelken a járvány idején sem állt meg az élet. Az Önkormányzat cége, a HATE Kft. munkatársai folyamatosan dolgoznak a város gondozásában álló épületeken és közterületeken. A cég munkatársai korábban felújításokat végeztek a sportcentrumban, pótolták az évek óta elmaradt munkálatokat az óvodában, de átalakították a családsegítő irodáit is és a védőnők új rendelőjét is megépítették. Jelenleg a Dózsa György út és az Iskola utca között található játszótéren, az úgynevezett piactéren végeznek felújítási munkálatokat.
A városüzemeltetés szakemberei leszerelték a rossz hintákat, és lecsiszolták a tartószerkezetet, ezeket mind felújítják. A homokozó körüli régi, fa tartóoszlopok helyére lebetonozott, végdugóval ellátott fém oszlopokat helyeztek, amelyekre majd a drótkerítés felkerülhet. A homokozót friss homokkal is feltöltötték is és a körülötte található fadeszkákat is megjavítják. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig.... Vasárnap 9-től 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink