Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Patikadomb - Nevet a hold
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Figyelnek a szépkorúakra
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Figyelnek a szépkorúakra
Elválasztó

Maradjanak otthon az idősek

Arra kéri a hetvenedik életévüket betöltött lakosokat Dunaharaszti Város Önkormányzata, hogy ne hagyják el otthonukat. A város ezzel együtt felajánlotta, hogy a Területi Gondozási Központ minden segít azoknak, akiknek nincs olyan családtagjuk, akire jelen helyzetben számíthatnak. Az Önkormányzat azt kéri az idősektől, hogy jelezzék a hivatalban, ha problémát jelent számukra a gyógyszerek kiváltása, a bevásárlás, vagy bármilyen más problémával szembesülnek. A város internetes oldaláról letölthető az az adatlap, amely kitöltésével jelezhetik, hogy milyen tekintetben szorulnak segítségre, de a 06205839381-es számon kereshetik a polgármesteri hivatal munkatársát Kővágó Mónikát, aki az adatok megadásában is segítséget nyújt.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink