Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Phats & Small - Feel Good
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Felszámolták az illegális szemétlerakót
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Felszámolták az illegális szemétlerakót
Elválasztó

Várják a további jelzéseket. 

Nagy vihart kavart Dunavarsányban az Önkormányzat közösségi oldalán megjelent fotósorozat, amelyben a hivatal munkatársai a közterületen elszaporodott illegális hulladék lerakásról, építőanyag tárolásról, zöldhulladék kihelyezésről és szándékos károkozásról számoltak be. A többi között a Forrás lakóparkból és más erdős területekről is közöltek képeket, hogy felhívják a figyelmet az illegális szemétlerakásra. Ezzel együtt kérték a lakosságot, hogy ha hasonlót tapasztalnak a környezetükben, akkor azt jelezzék az Önkormányzat felé. A településen az erőspusztai buszforduló és környéke volt a legrosszabb helyzetben. A külvárosban található közlekedési csomópontnál egy hegyet hordtak össze az elmúlt időszakban a szemetelők. A Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. munkatársai jelentős mennyiségű illegálisan lerakott hulladékot összegyűjtötték és elszállíttatták, így a buszforduló megtisztult. A hivatal kéri, hogy amennyiben illegálisan elszórt, jelentős mennyiségű szemetet látnak a helyiek, akkor azt mindenképpen jelezzék az Önkormányzatnál, vagy a közterület felügyelőknél.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink