Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Willcox - Remember
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Faültetés és szemétszedés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Faültetés és szemétszedés
Elválasztó

Környezetvédelmi programok.

Facsemete, Őszi szemétszedés és a II. Miklósi Ifjúsági Nap zajlott Szigetszentmiklóson a hétvégén. Az ifjúsági rendezvényen a fiatalok feladati között szerepelt faültetés, és kvíz a szelektív hulladékgyűjtés, természetvédelem témakörében. A József Attila telepen és környékén, Felsőtagon, a Buckában, a Duna-parton és Lakihegyen is, a zord időjárás ellenére szép számmal gyűltek össze önkéntesek, akik célul tűzték ki az eldobált hulladék összegyűjtését, és az illegális szemétlerakók felszámolását. Az akcióhoz szükséges kesztyűket, zsákokat az önkormányzat biztosította, melyet a koordinátorok, köztük több városi képviselő osztott ki a környezettudatos lakosság körében. A Facsemete programban közel félezer fa talált gazdára. Előzetes regisztráció során a jelentkezők vállalták, hogy az ingyen kapott csemetét elsődlegesen a saját ingatlanuk előtti közterületen, vagy az ingatlan előkertjében, társasházak esetében pedig a lépcsőházak bejáratának közelében kiültetik és gondozzák. Öt fajta, alacsony, vagy magasabb növésű növény közül választhattak a lakosok. A csemetéket szombaton osztották ki  a Polgármesteri Hivatal mellett.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink