Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Fájó ezüst
Elválasztó
Hírek » Sport » Fájó ezüst
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Világbajnoki ezüstérmes lett Budapesten a magyar férfi vízilabda-válogatott, miután 8-6-ra kikapott a horvátok legjobbjaitól a szombat esti döntőben. Megjósolhatatlan volt az aranyéremért zajló meccs előtt, hogy melyik válogatott veszi majd sikerrel az utolsó akadályt is a vizes vb férfi pólótornáján, a teljesen kiegyenlített esélyek miatt. A horvátok már az első negyedben elhúztak és ugyan egyszer egyenlítettek Marcz Tamás tanítványai, de erre válaszul újabb két gólt kaptak, végül a találkozó végéig megmaradt a horvátok kétgólos előnye, így ők lettek a világbajnokok. A bronzérmet a szerbek szerezték meg, miután 11-8-ra verték a görög válogatottat.
Elmaradt a jó kezdés. Valószínűleg ezért kapott ki a magyar férfi vízilabda válogatott a tegnap esti vb-döntőn. A szövetségi kapitány szerint a figyelemhiány mellett az is baj, volt, hogy fontos emberelőnyöket nem használt ki a csapat. Marcz Tamás szerint nagyon jól kell kezdeni egy döntőt, ahhoz, hogy ne kelljen szaladni az eredmény után, de ez most nem volt meg. Ugyanakkor kiemelte, hogy a horvátok megérdemelték a győzelmet, mert amellett, hogy szerencséjük volt, jó csapatot alkotnak.
Vámost Márton és Nagy Viktor is bekerült az All Star-csapatba a budapesti vízilabda-világbajnokságon, ráadásul az újságírók szavazatai alapján előbbi lett a torna legértékesebb játékosa.
Hosszú Katinka 200 méter háton, a 17 éves Milák Kristóf pedig 100 méter pillangón ezüstérmet szerzett a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság szombati napján. Cseh László a 100 pillangó döntőjében ötödik lett. Kapás Boglárka 800 méter gyorson olimpiai bronzérmesként ugrott medencébe, de már az elején nagy hátrányba került a dobogósokhoz képest, végül ötödik lett. A Kozma Dominik, Bohus Richárd, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn összeállítású 4x100 méteres vegyes gyorsváltó hatodik helyen ért célba, míg Bohus Richárd tizedik helyen zárt 50 méter háton.
Sarah Sjöström világcsúcsot úszott női 50 méter gyorson tegnap a Duna Arénában. A svéd klasszis azt követően, hogy megnyerte az 50 méter pillangót, a második elődöntőben 23.67 másodperccel a német Britta Steffen 2009-es, 23.73-as rekordját adta át a múltnak. Ez volt a nyolcadik világcsúcs a vb-n a Duna Arénában. 
A világbajnoki pontversenyben vezető, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a 32. Forma-1-es Magyar Nagydíj tegnapi időmérő edzését, így a mai futamot ő kezdheti meg az első rajtkockából. Második a finn Kimi Räikkönen harmadikként pedig Valtteri Bottas zárta az időmérőt. A futam ma délután 2 órakor rajtol a Hungaroringen.
Hét érmet nyertek a magyarok a győri 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) zárónapján, szombaton, összességében pedig 41 dobogós helyezéssel zárták a játékokat. Aranyérmet nyert a lány kézilabdacsapat, a lány kosarasok ezüstérmet szereztek.   Bronzot nyert a cselgáncsozók csapatversenyében a Feczkó Csanád, Vida András, Szeredás Botond, Nerpel Gergely, Tóth Benedek, Sipőcz Richárd alkotta csapat, illetve kenu egyes 200 méteren Molnár Csenge. A hazai csapat 41 éremmel - 13 arannyal, illetve 14-14 ezüsttel és bronzzal - története legeredményesebb szereplését produkálta.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink