Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 16. vasárnap Jusztin napja van.
Évértékelő
Elválasztó
Hírek » Belföld » Évértékelő
Elválasztó

Nem volt unalmas 2016 - jelentette ki a miniszterelnök évértékelő beszédében. 

Orbán Viktor a budapesti Várkert Bazárban beszélt arról, hogy tavaly nem jöttek be a történelmi jóslatok annak ellenére, hogy a globális liberális világrend megváltoztathatatlannak tűnt. A kormányfő példaként a Brexit-et, az amerikai elnökválasztás eredményét és a magyarországi kvótanépszavazást említette, mondván az emberek megelégelték a gőgöt és felsőbbrendűséget. A miniszterelnök értékelése szerint ma a jólét ellenére az Európai Unióban a jövő árnyékot vet a jelenre. A nemzetek a globalisták, a középosztály pedig a vezetők ellen lázadt fel. Orbán Viktor szerint a magyarok ezen már túl vannak, a jövőjük biztosított, az ország fejlődik lés erősödik. A kormányfő az idei év feladatának öt nagy támadás kivédését tartja, amihez új nemzetpolitikára lesz szükség. Példaként említette a migráció, a rezsicsökkentls, a nemzetközi szervezetek erősödő aktivitását Brüsszel felől, valamint az adópolitika és a munkahegyteremtő támogatások nemzeti hatáskörben tartását.
Hiányérzetük van az ellenzéki pártoknak a kormányfő évértékelője után. Volner János, a Jobbik alelnöke szerint sok minden kimaradt Orbán Viktor beszédéből, aki nem szólt a politikai ellenfelei elleni lejárató kampányokról és a korrupcióról sem. Az LMP szóvivője, Gál József szerint a miniszterelnök gyengeségben tartja az országot, hogy aztán azt mondhassa: ő menti meg a magyar népet. Kifogásolta, hogy a kormányfő nem beszélt az oktatás vagy az egészségügy gondjairól. Nyakó István, az MSZP sajfőnöke gyávának nevezte a kormányfőt, mert nem beszélt az embereket érintő mindennapi problémákkal, így nem nézett szembe a magyar valósággal. A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint az évértékelő összefüggéstelen volt. Niedermüller Péter szerint a miniszterelnök nem beszélt a kormánya tevékenységéről, nem tért ki az összetűzéseire az EU-val, és nem beszélt a társadalom állapotáról sem. 
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink