Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Avicii - You Make Me
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Elkészült beruházások Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Elkészült beruházások Dunaharasztiban
Elválasztó

Megígérték, megcsinálták. 

Több korábban ígért és elkezdett fejlesztés is elkészült Dunaharasztiban. Szalay László polgármester a legutóbbi képviselő-testületi ülésen számolt be róla, hogy az önkormányzat autót vásárolt a városi rendészet számára. Emellett befejeződött a Némedi út déli oldalán a járdaépítés és vele párhuzamosan a csapadékvíz szikkasztó árkok felújítása is. A Némedi úti és az Andrássy utcai lakosok által kért kapubeállok kivitelezése ezt követően kezdődhet majd. Elkészült a Vadvirág utca a Ponty utcáig, a Sport szigeten a játszótéri összekötő út, az Alsó- Duna utca, a Hókony szigetre vezető utca és a Hókony sor mészkővel való javítása. A Magyar Közút kérésének megfelelően a város elsőbbségadás táblát helyezett ki a Felső-Duna utca 510-es út csatlakozásához. Emellett pedig egy közlekedést segítő tükröt helyeztek ki a Máv-alsó és a Kaszala utca találkozásánál.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink