Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Mans Zelmerlow - Heroes
Naptár ikon
2020. október 19. hétfő Nándor napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Egy helyszínen tisztelegnek a hősök előtt
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Egy helyszínen tisztelegnek a hősök előtt
Elválasztó

Ezúttal szabadtéri lesz a megemlékezés október 23-án. 

Lesz megemlékezés és koszorúzás Szigetszentmiklóson is, de a korábbi esztendőkkel ellentétben csak egy helyszínen tisztelegnek a város vezetői az 1956-os forradalom hősei előtt. Október 23-án, pénteken, 10 órakor kezdődik majd a megemlékezés a Gyergyószentmiklós téren. Ebben az esztendőben ez lesz az egyetlen helyszíne a megemlékezésnek, míg korábban a városi temetőben, valamint az 56-os emlékműnél és a Városi Könyvtár és Közösségi Házban is emlékeztek a helyiek. Lázár Gergő, a megemlékezést szervező kultúrház igazgatója a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy az eseményen Nagy János polgármester mond majd ünnepi beszédet. 

Lázár Gergő hozzátette, hogy a műsorban több helyi művész és együttes is szereplési lehetőséget kap majd arra, hogy előadásával emelje a megemlékezés fényét. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink