Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nora En Pure - In the air tonight (Croatia Squad remix)
Naptár ikon
2020. november 27. péntek Virgil napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Egészségügyi kérdésekről tárgyaltak
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Egészségügyi kérdésekről tárgyaltak
Elválasztó

Fókuszban a gyerekek. 

Szeptember végéig minden 8. osztályos fiúgyermek, akinek a szülei igényelték az Önkormányzattól megkapja a tavasszal esedékes HPV vírus elleni Gardasil 9 védőoltást, hangzott el a dunaharaszti képviselő-testület legutóbbi ülésén. A második oltást márciusban kapja meg a közel száz érintett. A Covid 19 vírus-helyzet miatt kényszerült arra a város, hogy fél évvel később oltsa be a gyerekeket, ugyanakkor már februárban megkezdődik a hetedikes gyerekek oltásának az előkészítése. Szintén szeptember közepén kezdődtek meg az áprilisban elhalasztott, szokásos óvodai fül-orr-gégészeti, szemészeti és ortopédiai szűrővizsgálatok. Szalay László polgármester kiemelte, hogy a szakorvosok, az intézményvezetők és a szülők együttműködése és gyorsasága sokat segített a vizsgálatok lebonyolításában, hiszen mindenképp az volt a szándék, hogy meglegyenek a szűrési eredmények, amíg ezt a Covid 19. miatti eljárásrend lehetővé teszi.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink