Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Black Eyed Peas/Ozuna/J Rey Soul - Mamacita
Naptár ikon
2020. július 02. csütörtök Ottó napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Eboltás lesz Ercsiben
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Eboltás lesz Ercsiben
Elválasztó

Van idő felkészülni. 

Jó előre jelezte Ercsi Város Önkormányzata, hogy kötelező eboltás lesz a városban. Dr. Feik Csaba jegyző tájékoztatójából kiderült, hogy augusztus 2-án, vasárnap előbb 8 és 11 óra között a piacon, majd 13 és 14 óra között a Sinatelepen lesz az ebek veszettség elleni kötelező oltása. Amennyiben a jelzett időpontokban nem tudnak megjelenni a tulajdonosok a kutyáikkal, akkor augusztus 9-én pótolhatják, a délelőtti órákban a piacon. Az oltás ára négyezerkilencszáz forint és minden három hónapnál idősebb kutya számára kötelező. Az oltást meg kell ismételni az elsőt követő hatodik hónapban, ezt követően pedig minden esztendőben. Aki nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, attól a kutyák elkobozhatják a hatóságok, az ezzel kapcsolatos költségek a tulajdonost terheli. Az oltás mellett a gazdáknak kötelező gondoskodni arról is, hogy a kutyáikban legyen beültetett chip. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink