Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 30. szombat Jeromos napja van.
Dunaharasztin nyitott új átrakóközpontot a Raben
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Dunaharasztin nyitott új átrakóközpontot a Raben
Elválasztó

Többéves fejlesztéssorozatának részeként megnyitotta új átrakóközpontját a Raben Dunaharasztin. A mintegy 7,5 millió eurós beruházás nyomán 75 százalékkal bővül a logisztikai szolgáltató vállalat eddigi hasonló létesítményének területe, ami jelentősen növekvő áruforgalom kiszolgálását is lehetővé teszi. Az ünnepélyes átadón részt vett Desirée Bonnis, a Holland Királyság budapesti nagykövete, Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója, Árvay Csaba, a Raben Trans European Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere. A 15 európai országban jelen lévő Raben Group hazai leányvállalata az utóbbi két évben több korszerű létesítményt is átadott, köztük 2021-ben Dunaharasztin egy csaknem 30.000 négyzetméteres, szabályozható hőmérsékletű raktárat.

Műszaki megoldásaival az új raktárépület is a fenntarthatóságot, a cégcsoport ökológiai lábnyomának csökkentését szolgálja. Az új dunaharaszti cross-dock raktár világítását energiatakarékos, digitálisan címezhető LED-es eszközök biztosítják. Az egész telephely energiafogyasztását okosmérés segítségével lehet nyomon követni. Az energiahatékonyságot olyan passzív megoldások is fokozzák, mint a hatékony hőszigetelés és az árnyékolás. A mintegy 1000 négyzetméteres új irodarészleget központi épületfelügyeleti rendszerről szabályozható hőszivattyús hűtési-fűtési rendszerrel látták el. Az épület villamosenergia-ellátásának jelentős részét a tetőn elhelyezett, 335 kilowatt csúcsteljesítményű napelemes rendszer szolgáltatja majd, emellett elektromos járművek töltésére alkalmas berendezést is létesítenek.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Október 2-án nyit 11 órától Szigetszentmiklós legújabb kifőzdéje a Faház étkezde, a volt Faház söröző helyén!

Magyaros, házias ízek, óriási adagok és változatos ételek minden hétköznap a Faház étkezdében!

Ebédelj tágas éttermükben, akár a kerthelyiségben, vagy rendelj házhoz!

Egy menü ára csak 1790 Ft!

Megtalálod a volt Faház söröző helyén, címünk: Szigetszentmiklós, Gyári út 12/A.

Nyitva tartás 11:00-től 16:00-ig rendelés felvétel 8 órától, kiszállitás 11 órától.

https://www.facebook.com/fahazsorkert

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink