Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 04. szombat Mónika napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk- ismétlés Lakihegy Rádió
Dömping
Elválasztó
Hírek » Belföld » Dömping
Elválasztó

Sok dolguk volt a mentőknek és rendőröknek is szilveszter éjjel.

A megszokottnál kevesebben kerültek kórházba szilveszterkor túlzott alkoholfogyasztás miatt. A köztévé beszámolója szerint a fővárosban hetven embert kellett kórházba vinni a túlzott italfogyasztás miatt. A Honvédkórház sürgősségi osztályára az éjjel 19 fiatal érkezett, többségük fiatal. A Péterfy Sándor utcai kórházba mintegy ötvenen kerültek a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt. Ott még Újév reggelén is többeket benn tartottak, de állapotuk nem súlyos.
Több súlyos és egy halálos baleset is történt szilveszter éjjelén, és az új év első reggelén. Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: Budapesten a Hűvösvölgyi úton egy villamos gázolt halálra egy embert újév reggelén, és csaknem harminc balesetnél intézkedtek a rendőrök. Az esetek közül 12 súlyos, 15 könnyű sérüléssel végződött. A rendőrség 15 ittas vezetőt is elfogott.
Megállás nélkül dolgoztak a mentősök szilveszter éjjel. Országszerte mintegy 3200, ebből a fővárosban 1100 esethez riasztották őket. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója elmondta, hogy Budapesten és az ország nagyvárosaiban is az éjfél és hajnali 4 óra közötti időszak volt a legnehezebb. A mentőket 15 pirotechnikai eszközzel összefüggő balesethez riasztották, általában kéz-, arc-, és szemsérülteket kellett ellátni. Közlekedési balesetek, verekedések, szén-monoxid-mérgezések és belgyógyászati rosszullétek mellett idén is csaknem 300 részeg, vagy valamilyen drog hatása alatt álló embert kellett kórházba vinni, mintegy 15 százalékuk kiskorú volt.
Több mint tíz esetben intézkedtek a rendőrök pirotechnikai eszközök miatt szilveszter éjjel. December 31-e 12 óra és január elseje reggel 6 óra között országszerte 15 esetben 12 emberrel szemben indítottak szabálysértési eljárást pirotechnikai eszközök miatt. A rendőrség három könnyű sérüléssel végződő balesetről tud. Százhalombattán, a Szent István téren tűzijáték repült egy 8 éves kislány arcának, aki könnyű sérülést szenvedett. Szolnokon feltehetően egy pirotechnikai terméktől roncsolódott egy németjuhász kutya tappancsa. Szombathelyen pedig anyagi kár keletkezett, miután éjfélkor egy üres lakás ablakába beszorult egy utcáról indított "rakéta", és emiatt meggyulladt egy ablak.
kép: pestisracok.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink