Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lady Gaga - Stupid Love
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
Cserélik a ivóvíz-vezetéket Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Cserélik a ivóvíz-vezetéket Dunaharasztiban
Elválasztó

Csak az öreg fákat vágják ki. 

Jól halad a vízvezeték rekonstrukciója Dunaharasztiban a Némedi út északi oldalán, amely során az Északdunántúli Vízmű Zrt. kicseréli a régi ivóvízvezetékeket. A felújítás során a kiépítendő új vezeték nyomvonalába esik néhány kiöregedett, beteg, balesetveszélyessé vált akácfa, melyek kivágása elengedhetetlenül szükséges, ezt hamarosan el kell végezniük. A kivitelezők az egészséges fákat nem bántják, de a beteg, elöregedett akácfákat kivágják. A beruházás későbbi szakaszában parkolósáv, kerékpárút és zöldfelület létesül majd, melyben új, egységes fasort ültet el az Önkormányzat. Az Önkormányzat a beruházás következő szakaszában tervezi a Némedi út északi oldalán a parkolósáv, kerékpárút és járda kiépítését, mellyel egyidejűleg az egységes zöldterület kialakítására, fasor telepítését is. Az elkövetkező időszakban az ÉDV Zrt. beruházásában kicserélik az elöregedett vízvezeték-hálózat teljes hosszát, mintegy 1050 folyóméteren, a Táncsics utcától a Hajnal utcáig. Kicserélik a gerincvezetéket és a házi bekötéseket, ezt követően helyreállítják a járdát és a kapubejárókat. Fontos, hogy a munkák alatt is biztosítva lesz az érintett háztartások vízellátása, és a forgalom is zavartalanul haladhat majd a Némedi úton. A munkák befejeztével az árkokat betemetik, és hagyják a területet "pihenni", a földet tömörödni. A második fázisra, a parkolósáv, a járda és a kerékpárút megépítésére, valamint a fák és cserjék ültetésére kb. egy-két évvel később kerülhet majd sor, az Önkormányzat anyagi lehetőségeinek függvényében.

Fotó: dunaharaszti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink