Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: John Newman - Love Me Again
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Csak online
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Csak online
Elválasztó

Bezár a kultúrház

Polgármesteri döntés értelmében felfüggeszti a működését az Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár Ercsiben. Szabó Tamás, a város vezetője vasárnap tájékoztatta az intézmény vezetőit arról, hogy a kultúrház teljes zárását rendeli el. Ennek értelmében a már korábban meghirdetett és lemondott programok mellett, az állandó rendezvények is elmaradnak. A művelődési ház vezetői közölték, hogy telefonon, illetve e-mail üzenetben elérhetőek az intézmény munkatársai, akik ezeken a csatornákon állnak a helyiek rendelkezésére. A közleményben az áll, hogy a könyvtár munkatársait is kereshetik telefonon, valamint üzenetben, a kölcsönzéseiket ilyen formában is meghosszabbíthatják, a zárva tartás ideje alatt késedelmi díjat nem számítanak fel. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink