Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 26. péntek Ervin napja van.
Clement a sereghajtóknál
Elválasztó
Hírek » Sport » Clement a sereghajtóknál
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Magyar Kézilabda-szövetség első fokon elutasította a Szeged óvását, így marad a Tatabánya elleni bajnoki 18-18-as végeredménye. A szegediek azért óvták meg a december 16-i találkozót, mert a mérkőzésről készült videofelvétel elemzése után, álláspontjuk szerint a tatabányaiak egyenlítő gólját követően olyan szabálytalanság történt, amely után kék lapot kellett volna adnia a játékvezetőnek, valamint hétméterest a vendégcsapatnak, ám a szankciók elmaradtak. A klub közleménye szerint később dönt arról, hogy  "van-e értelme fellebbezni a döntés ellen."
Történelmi sikert aratott Destanee Aiava a brisbane-i kemény pályás női torna első fordulójában. A félig amerikai szamoai, félig új-zélandi származású, 16 éves ausztrál teniszező az első 2000-es születésű játékos a női mezőnyben, aki WTA-tornán főtáblás mérkőzést nyert.
A Premier League utolsó helyén álló Swansea City bejelentette, hogy Paul Clement lett a menedzsere. A 44 éves angol szakember a Bayern Münchent hagyta el, a német csapatnál Carlo Ancelotti segítője volt, akárcsak korábban a Chelsea-nél, vagy  a Real Madridnál. A szakembernek ez egyébként csak a második menedzseri állása. 
 
Kép forrása: Derby County FC News

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink