Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. február 02. csütörtök Karolina napja van.
Buszmegállót telepítenek át
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Buszmegállót telepítenek át
Elválasztó

A Budapest-Belgrád vasútfejlesztés beruházás kivitelezőjének tájékoztatása szerint a heves esőzések miatt előre láthatóan január 30-ra tolódik Dunaharasztiban a második sínpár előkészítése. Az építkezés miatt a Dunaharaszti Alsó vasúti megállónál lévő buszmegállót át kell helyezni egy sarokkal távolabb, a Magyar utca - Homok utca kereszteződéséhez.

Az új buszmegálló a Magyar utcában lesz. Az építkezés miatt a Király utca vasút felőli vége zsákutcává válik, ott a buszközlekedés emiatt megszűnik majd, ezért a jelenlegi buszmegállót, amely a Király utca - Csendes utca csomópontnál volt, át kell telepíteni a Magyar utca – Csendes utca csomóponthoz. Egyelőre nem zárják le a gyalogos forgalmat az építkezés miatt a Magyar utcai vasúti átjárónál, de erre várhatóan sor fog kerülni, hiszen veszélyessé válna a gyalogosok számára. A MÁV-Alsón lakók közlekedésének biztosítása érdekében ezért már most új buszmegállót alakítanak ki a MÁV Alsó utca - Kaszala Károly utcai csomópontnál. A Temető utcán járó vasútpótló busz fog beközlekedni ehhez a megállóhoz, így továbbra is biztosított lesz az utazás MÁV-Alsóról a HÉV állomásig.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Újház Tökölben szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet!

 Újház Tököl és Szigetcsép között.  

info@baustar98kft.hu

https://www.baustar98kft.hu/

https://www.facebook.com/baustar98kft

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink