Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 01. szerda Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Bronz 200 méteren
Elválasztó
Hírek » Sport » Bronz 200 méteren
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Biczó Bence bronzérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a tajvani Universiadén. Biczó a magyar küldöttség hatodik érmét szerezte. Korábban kardvívásban Szatmári András és Márton Anna, tőrben pedig Kreiss Fanni győzött, míg párbajtőrben Bányai Zsombor második lett, majd Gyurta Gergely 1500 méteres gyorson harmadikként zárt. Női kosárlabdában a magyar válogatott 76-64-re kikapott a tajvaniaktól az A csoport harmadik fordulójában, így egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen zárt. Ezzel a 9-16. helyért folytatja szereplését, pénteken a dél-koreai csapattal mérkőzik meg.
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott az Egyesült Államok korosztályos csapatától a csehországi Jezek-tornán. Mint az mlsz.hu beszámolójából kiderül, az idei U17-es Európa-bajnokságon pályára lépő játékosok jelentős részére már az U19-es válogatottban számít a szakmai stáb, így ők nem utaztak el a csapattal Csehországba, valamint az NB II-ben szereplő labdarúgók sem tartottak a csapattal.
Az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkvához került kölcsönbe Éder, a francia első osztályú Lille portugál válogatott labdarúgója. Az orosz bajnokságban hét forduló után a második helyen álló Lokomotiv Moszkvának opciós joga van megvásárolni a 29 esztendős csatárt, aki a szezon végéig kölcsönbe került a fővárosi együtteshez. Éder – aki a tavalyi, franciaországi Európa-bajnokság döntőjében győztes gólt szerzett a házigazdák ellen – az előző szezonban 31 bajnokin hatszor talált be a Lille színeiben.
kép: duol.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink