Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Bizonyítvány sokk
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Bizonyítvány sokk
Elválasztó

A gyermekeltűnések szezonja az év végi bizonyítványosztás ideje.

Ezt mondta a Lakihegy Rádiónak Rácz Anett egészségfejlesztő, a Mátrix Közhasznú Alapítvány elnöke, aki óvva int minden szülőt attól, hogy aránytalanul komolyan vegye az év végi tanulmányi eredményeket, hiszen a gyermekek lelki és fizikai egészségénél nincs fontosabb. Mint mondta, jobb megelőzni azt, hogy egy-egy gyermek ijedtségében világnak szaladjon, hiszen még arra is van esély, hogy soha többé nem kerül haza. Az egészségfejlesztő arra buzdítja a szülőket, hogy a gyermekkel karöltve keressenek megoldást, pl. korrepetitort, óraadót, iskolai felkészítőt, tanuló közösséget vagy több szülői figyelmet, hogy a rossz eredmények kijavítása után minden rendbe jöhessen.
Rácz Anett hozzátette: az elégtelen év végi eredmény nem bélyeg, nem végérvényes, hanem javítható állapot. Minden olyan helyzetet komolyan kell venni, amikor a gyermek családi veszekedés vagy dühkitörés után elmegy otthonról. A keresésbe a hatóságokat a lehető leghamarabb be kell vonni, hogy a nagyobb bajt megelőzve a leghamarabb, sértetlenül hazajuthasson a gyermek.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink