Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Bíróság elé áll a Barca sztárja
Elválasztó
Hírek » Sport » Bíróság elé áll a Barca sztárja
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Egy magyar is bekerült a Bundesliga-forduló álomcsapatába - Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar labdarúgója bekerült az elmúlt forduló válogatottjába a Kicker magazinnál. Az MTI számolt be róla, hogy a tekintélyes német szaklap honlapja szerint a magyar válogatott kapus a legjobb, azaz 1-es osztályzatot érdemelte ki a Borussia Mönchengladbach ellen 2-1-re megnyert vasárnapi mérkőzésen mutatott teljesítményéért. Gulácsinak nagy szerepe volt abban, hogy csapata elhozta a három pontot, hiszen 1-0-s vendégvezetésnél az első félidő végén büntetőt hárított.
Csapatot vált a világ egyik legjobbja- írja a nemzeti Sport Online. Hazatér a legjobb román női kézilabdázó: a jelenleg a Buducsnoszt Podgoricában játszó, a világ legjobbjai közé sorolt Cristina Neagu a Bajnokok Ligája egy másik törzsrésztvevője, a CSM Bucuresti kötelékében folytatja pályafutását a következő idénytől.
Csalás miatt áll bíróság elé a Barcelona sztárja- értesült az Origo.hu. A Barcelona brazil labdarúgójának, Neymarnak bíróság elé kell állnia csalás és korrupció vádjával, miután ma elutasították a fellebbezését. A 25 éves csatáron kívül jelenlegi klubjára, valamint előző egyesületére, a Santosra is bírósági eljárás vár. Az ügy egy brazil befektetési csoport panaszával indult. A Neymar játékjogát részben birtokló cég azt állítja, hogy kevesebb pénzt kapott, mint amennyi jogosan járt volna, amikor a játékos 2013-ban a Santostól az FC Barcelonához igazolt.
 
Kép forrása: Amerikai Népszava

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink