Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Torres Dani - Nagy Utazás
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Bezárt az óvoda egy része Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Bezárt az óvoda egy része Dunavarsányban
Elválasztó

Óvatosságra intenek. 

Egyre többen fertőződnek meg koronavírussal Dunavarsányban is. Ennek következtében a városnak be kellett zárnia a Weöres Sándor Óvoda nagyvarsányi tagóvodáját. Gergőné Varga Tünde közleményt adott ki ezzel kapcsolatban és bejelentette, hogy a tagintézmény a megbetegedések miatt működésképtelenné vált, így a fenntartó önkormányzatnak nem volt más választása. A döntésről tájékoztatták a szülőket. A város vezetője ezzel együtt bejelentette, hogy a városban készülnek a közalkalmazottak tesztelésére, ám az erre vonatkozó végrehajtási utasítást még várják. Ameddig ez megérkezik, a város elrendelte a közintézmények fokozottabb fertőtlenítését, ami folyamatosan zajlik minden olyan intézményi közösségi térben, ahol sok ember akár külön, akár csoportban megjelenik. A polgármester szerint az előttünk álló napokban további intézkedések várhatóak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Barkács felszerelések: csavarok, tiplik, Fiskars, Rothenberger szerszámok és Einhell gépek…

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-tól délután 5-ig; szombaton: 8-tól délig…

Vas Műszaki Bolt; Szigetszentmiklóson, a Gyári út 17-szám alatt!!! A Sarkon…
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink