Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Zaporozsec - Találj rám
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
BattaTúra
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » BattaTúra
Elválasztó

Népszerű a BattaTúra.

A százhalombattai okostelefonos alkalmazás túrázásra, kirándulásra invitálja az érdeklődőket. Aki ezt letölti, elkezdheti keresni a város különböző pontjain elhelyezett csepp alakú QR-kódokat. Ezek, az applikációval beolvasva, különböző útvonalakat adnak. Egy-egy ilyen túraútvonal 3-6 állomásból áll és már 13 útvonalon lehet barangolni a városban. Az applikáció tavaly október óta  érhető el és a felhasználók már több mint 6600 kilométert gyalogoltak, mondta Ládi Tamás, a BattaTúra app fejlesztője. Hozzátette, a túrákkal nemcsak egy-egy városrészt lehet bebarangolni, hanem olyanok is vannak, melyek több városrészen vezetnek keresztül. A legaktívabb túrázók egyébként 40 év felettiek. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink