Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. szeptember 21. szombat Máté napja van.
Bármiről beszélhetünk 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Bármiről beszélhetünk 
Elválasztó

Kifejezetten nőket várnak a programra.

Augusztusban ismét várja a hölgyeket az Énidő Ébredő Nők Köre. Nyéki Gabriella, diplomás mentálhigiéniás szakember rádiónknak elmondta, legközelebb augusztus 9-én, este 6 órától, Szigetszentmiklóson, a Csépi úton lesz a női közösségi esemény. Hozzátette, azok, akik már részt vettek hasonló programon, megtapasztalhatták, hogy mindig egy tematika köré fonódik az alkalom, de ezúttal másképp lesz. Kiemelte, az esemény célja, hogy létrehozzunk egy befogadó, támogató női kört, ahol minden résztvevő értékes és fontos tagja a közösségnek. Kiemelte, nagyon fontos volt számára, hogy a fiatalabb és az idősebb korosztály is részt tudjon venni ezeken az alkalmakon, ezért is ingyenes. Bízik benne, hogy az ingyenes alkalmakkal kapcsolatos tévhiteket is elosztlatja. Jelentkezni a program@nyekigabriella.hu e-mail címen lehet.

Kép forrása: pixabay.com

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Láss többet a világból! 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Elhivatottság, rugalmasság! 

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink