Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk - Ismétlés Lakihegy Rádió
Bárki igénybe veheti az önkormányzati üdülőt
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Bárki igénybe veheti az önkormányzati üdülőt
Elválasztó

Lezajlottak az önkormányzati üdülőben a nyári táborok.

Az Aries Nonprofit Kft. üzemeltetése alatt álló szigetszentmiklósi Duna parton található üdülő minden évben áprilistól októberig üzemel, ahol idén is több héten keresztül zajlottak a gyermektáborok. Csáky Bernadett, a cég városgondozási egység vezetője rádiónknak elmondta, magánszemélyek is kibérelhetik a faházakat, illetve a szokásos módon, a zarándok útvonalat is érintő szakaszon megszállhatnak a zarándoklaton résztvevők is, akiknek 4 fő részére tudnak szállást biztosítani.

A Mozaik című műsroban készített teljes interjú itt meghallgatható:

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink