Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 01. szerda Fülöp napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Az evés lélektana
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Az evés lélektana
Elválasztó

Az étkezésben is van lélek. 

Dr. Forgács Attila gasztropszichológus, klinikai szakpszichológus egyetemi docens tart előadást a Kisdunamenti Praxisközösség szervezésében november 5-én, csütörtökön 17 órakor a dunaharaszti Laffert Kúriában. Dr. Forgács Attila a hazai gasztropszichológia egyik megalkotója, a témában közel 50 cikke jelent meg magyar és idegen nyelven. 1985-ben egy chicagói ösztöndíj elnyerését követően kezdett az evés lélektanával foglalkozni. Munkásságát több alkalommal is kitüntetéssel ismerték el és a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként is dolgozhatott az elmúlt évtizedekben. Az eseményt szervező Laffert Kúria internetes oldalán kéri az érdeklődőket, hogy aki részt szeretne venni az eseményen az előzetes regisztráljon az intézmény elérhetőségein, vagyis telefonon, vagy e-mailben jelentkezzenek a szervezőknél. Emellett kérik, hogy a járványügyi előírásokat mindenki tartsa be, vagyis használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket, viseljen maszkot és tartsa meg a szükséges védőtávolságot. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink