Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. szeptember 24. csütörtök Gellért napja van.
Az egyik legnépszerűbb kortárs művész látogat Dunaharasztiba
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Az egyik legnépszerűbb kortárs művész látogat Dunaharasztiba
Elválasztó

Író-olvasó találkozó. 

Grecsó Krisztián, író, költő lesz a dunaharaszti könyvtár vendége szeptember 24-én, csütörtökön, 18 órától. Grecsó Krisztián nyolc jelentős elismerést vehetett át az utóbbi években, többek között megkapta a Szabad Sajtó Díjat és a Faludy-díjat is. Volt napilapos újságíró a Békés Megyei Napnál, rövid ideig tárcista a Délmagyarországnál. 1997-től a Bárka folyóirat külső munkatársa, 2001-től szerkesztője. Volt a Nők Lapja vezetőszerkesztője és a Szépírók Társaságának alelnöke. 2009-től vezeti az Élet és Irodalom prózarovatát. Regényei megjelentek arabul, csehül, németül, horvátul, lengyelül, szlovénul, törökül és oroszul. Írt forgatókönyveket és több színdarabot, szövegkönyvet is jegyez. Ismert zenekaroknak és énekeseknek írt dalszövegeket. Az író-olvasó találkozóval kapcsolatban Grecsó Krisztián internetes oldalán jelezte, hogy a versek mellett történetekkel is készül. Az eseményen való részvételre előzetes regisztráció szükséges a dunaharaszti könyvtárban.

Fotó: wmn.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink