Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Bagossy Brothers Company - Visszajövök
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Aktuális tudnivalók
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Aktuális tudnivalók
Elválasztó

Nem nőtt a karanténba helyezett szigetszentmiklósiak száma.

Nagy János polgármester a veszélyhelyzet idején a közösségi oldalán mindennap hírt ad a helyi Operatív csoport munkájáról. A hétfő esti beszámolóból kiderül, hogy a városban 10 személy van karanténban, és nincs olyan fertőzött személy, aki szigetszentmiklósi lenne. A polgármester kitért a piac bezárásának kérdésére is. Mivel a piac szabad téren van, annak bezárását nem rendelik el, egyúttal azonban felhívják a figyelmet, hogy az eladók és vásárlók figyeljenek oda egymás egészségére és tartsanak távolságot. Nagy János összegzéséből az is kiderül, hogy folyamatban van az utcai fertőtlenítés kérdésének tárgyalása. Különböző szakemberekkel vettek fel kapcsolatot az ügyben, azonban az olaszországi tapasztalatok szerint a közterületek vegyszeres fertőtlenítése nem hatékony, valamint a környezetet is szennyezi. Az Operatív Csoport keresi a segély bevezetésének lehetőségeit is. A lelki segítségnyújtásra is hangsúlyt fektetnek. A Szigetszentmiklós Család- és Gyermekjóléti Központ telefonos, vagy Viberes pszichológiai tanácsadást nyújt a szigetszentmiklósi lakosok részére. Elérhetőségek és további információk a www.szigetszentmiklos.hu honlapon találhatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink