Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
15 milliós keret
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » 15 milliós keret
Elválasztó

Támogatásért pályázhatnak a civilek

Tizenötmilliós kerettel kiírta a civil szervezetek támogatását célzó pályázatát Dunaharaszti Város Önkormányzata. Ezen részt vehetnek azok, a városban szervezetek, amelyek célja az önkormányzati feladatok megvalósítása, a polgárok közéletbe való bevonása, a település fejlesztése és szépítése, a környezetvédelem, a kultúra és a hagyományok ápolása, a lakosság művelődése, oktatása, szórakozása, sportolása, egészségi állapotának megőrzése és javítása. A pályázaton részt vehetnek azok a bíróság által bejegyzett civil szervezetek, egyesületek, szövetségek, amelyek Dunaharasztiban működnek és azok a közösségek, amelyek meghatározó szerepet töltenek be a város közéletében, illetve sportéletében. A pályázóknak meg kell felelniük az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló rendelkezéseknek, különös tekintettel a beszámolási kötelezettség teljesítésének követelményére. A beadási határidő április 3-a.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink