Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 23. csütörtök Dezső napja van.
A múlt a jelenben (március 27.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2024-03-27

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha a hirtelen beköszöntött átmeneti nyárban is figyelik műsorunkat. 2024. március 27-én, szerdán este, az ismétléskor, szombaton 14 órától és a világhálón a Lakihegy Rádió hangos archívuma segítségével bármikor, bárhol a Csepel-sziget különlegességeiről szóló beszélgetős műsorunk, a Sziget Szelet XVI. évfolyamának 13. számát hallgatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Van, pontosabban volt itt nálunk egy legendás gyár, amely többek között Szigetszentmiklós életét is meghatározta évtizedeken keresztül: a Csepel Autógyár. Egykori területén ma már sok vállalkozás működik, de a hajdani átvevő csarnokban, vagyis ahol a megrendelők megkapták a korábban kiszemelt járművet, itt maradt egy darab a gyáróriásból. Aki még nem járt itt, nem is tudja, mit hagy ki - kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt érdemes egy hétvégén felkerekedni és az előzetes egyeztetés után megcsodálni az itt gyártott, a gyűjtők által megőrzött és szinte újjá varázsolt, ma is működőképes különféle teherautókat, motorokat, katonai járműveket. A tárlatvezető, Békés György, ma már mindenki számára Gyuri bácsi első és egyetlen munkahelye itt volt, itt kezdett el dolgozni és innen ment nyugdíjba, érthető, hogy nagy kedvvel, szívesen és a személyes tapasztalatok biztonságával kalauzolja az érdeklődőket a járművek között sétálva. Sok érdekességet mesél minden alkalommal – kifogyhatatlan tárháza a hajdani nagyüzemről szóló, régi és új történeteknek. Korábban csak áprilistól októberig volt látogatható ez az Európa-szerte különleges kiállítás – ma már egész évben jelentkeznek látogatók, Gyuri bácsi fáradhatatlanul kalauzolja őket. Előzetes időpontegyeztetetés azért ajánlott – a szigetszentmiklósi Helytörténeti Gyüjtemény vezetője, Miss Nándor fogadja az érdeklődő hívásokat, a telefonszáma megtalálható a világhálón. Jöjjenek velem, ismerkedjünk meg együtt először Gyuri bácsival és a múzeumban a télen történtekkel, majd kiállítással - remélem, műsorunk hallgatása kedvet teremt egy személyes látogatáshoz!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Dietetika
 • Fül-orr-gégészet
 • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Nőgyógyászat, várandósgondozás
 • Urológia
 • Pszichiátria
 • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink