Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 23. csütörtök Dezső napja van.
A múlt a jelenben (2) (április 3.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2024-04-03

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha a négynapos hosszú hétvége fáradalmait a hétköznapokban kipihenve is figyelnek műsorunkra. 2024. április 3-án, szerdán este és az ismétléskor, szombaton 14 órától, továbbá a Lakihegy Rádió hangos archívuma segítségével bármikor a Csepel-sziget érdekességeit megmutató összeállításunk, a Sziget Szelet XVI. Évfolyamának 14. számát hallgathatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Ma folytatjuk a Szigetszentmiklóson (és még néhány környékbeli településen) megunhatatlan témát, a Csepel Autó Gyártmánymúzeumban a mikrofonos sétát Békés György tárlatvezetővel, Lázár Gergő Sárgaház-igazgatóval és Miss Nándor helytörténész-múzeumvezetővel. Beszélgetünk majd arról, hogy mi lehetne a helyes neve az egykori gyáróriásnak, hogyan fogadták a történelem vörösebbik idején az itt gyártott teherautókat és szó lesz arról is, hogy Amerikában tervbe vették egy könyv megírását történetéről. Tavasz van, ilyenkor még bőséggel találnak a szülők lehetőséget a családi programokhoz, de előbb-utóbb eljön az idő, amikor mind nehezebb olyan úti célokat találni, ahol nem voltak még. Jusson ilyenkor eszükbe az ÁTI Sziget Ipari Parkban a múzeum – a helyszín, az egykori átvevő-csarnok a melegben kellemesen hűvös, a zivatar idején kellemesen száraz és nagyon sok érdekességet fedezhet fel a látogató. Jöjjenek velem, induljunk együtt a járművek közé – ne féljenek, itt senkit, semmikor nem gázolhatnak el!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink