Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
MOZAIK - közérdekű és szolgáltató műsor (március 17.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2024-03-17

Köszöntöm a hallgatókat és mindazokat, akik méltósággal és a kellő emelkedettséggel ünnepelték meg az 1848-as forradalom és szabadságharc mögöttünk hagyott évfordulóját. 2024. március 17-én, vasárnap kora délután és az ismétléskor, hétfőn este 8 órától közérdekű és szolgáltató műsorunk, a Mozaik XVI. évfolyamának 11. számát hallgatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok.  Vissza- és előre tekintünk a mai összeállításban: vissza a régmúltban és a közelmúltban, előre a hónap második felére. Kezdjük a közelmúlttal: a legutóbbi képviselőtestületi ülésen szóba került, hogy a Fidesz-KDNP frakció egyik buckai képviselőjelöltje olyan ügybe keveredett, amely méltatlanná teszi őt tevékenységének folytatására, ezért visszaléptetésére lenne szükség. Az üggyel kapcsolatosan egy közleményt kaptunk a szigetszentmiklósi Fidesz-KDNP szervezettől, ebből idézek: a polgármester, Nagy János egy kereskedelmi tv-csatorna híradójában név szerint említette meg a város egyik kézilabda egyesületének elnökét egy bűnügy kapcsán, mint a település egyik körzetének Fideszes képviselőjelöltjét. A Fidesz-KDNP még nem állított önkormányzati képviselőjelölteket Szigetszentmiklóson, amint kiderül a jelöltek listája, természetesen tájékoztatjuk a város lakóit a nevekről.”  Bár hivatalosan csak április 20-án kezdődik meg a nyári választások kampánya, a jelek szerint már most is zajlik. Ennyit bevezetésként, következik a tartalomjegyzék. Taksony az első helyszín: jó hallani olyan költségvetési elképzelésekről, amelyeket az ottani képviselőtestület a törvényes határidőt jóval megelőzve, egyhangúan fogadott el. Kreisz László polgármester ismerteti a terveket. Visszatérünk ezután a mögöttünk hagyott Nemzeti Ünnepre: a díszelgő Mikecz Kálmán huszárbandérium történetét ismerhetik meg. Ezután a történelemé a főszerep: március 15-e után ritkán emlegetjük, hogy az események milyen nagyívű változásokat indítottak el a magyar társadalom életében. Történészi összefoglalót hallanak. Műsorunk zárásaként a szigetszentmiklósi Sárgaház csapata által szervezett események listáját mondja el szokás szerint az igazgató. Érdemes papírt vagy naptárt előkészíteni. Ez a mai kínálat, tartalmas és szórakoztató rádiózást kívánok minden kedves hallgatónknak!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink