Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Közérdekű és szolgáltató műsor (március 24.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2024-03-24

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha a háborús kardcsörtetés zajában is figyelnek békés témáinkra. 2024. március 24-én, vasárnap kora délután és az ismétléskor, hétfőn este 8 órától közérdekű és szolgáltató műsorunk, a Mozaik XVI. évfolyamának 12. számát hallgatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Mögöttünk a 48-as forradalomra és szabadságharcra való emlékezés, amelyen az ünnepi szónokok sok helyen párhuzamba állították az egykor történteket és napjainkat, mert akkor is szemben álltunk egy erős hatalommal, ami nem felemelni, hanem lesújtani, finomabban fogalmazva megrendszabályozni akart bennünket és ma is így történik. Voltak ugyan kezdeményezések békés megoldásra is, de hamar kiderült: azok nem vezetnek célra. Maradt a forradalom, majd a szabadságharc 1848-ban. Most, napjainkban megint békés kezdeményezésekkel, ésszerű, logikus magyarázatokkal, tényekkel próbáljuk védeni az igazunkat.  Egyelőre úgy néz ki: nem túl sok eredménnyel, a kettős mérce erősebb, mint az igazság. Idézek egy régi, római eredetű mondást, ami ismerősen csenghet a fülünkben:  gutta cavat lapidem, a vízcsepp kivájja a követ, vagy másképp: a vízcsepp a legerősebb sziklát is megrepeszti.  Forradalmi lehetőségek híján ebben reménykedhetünk. Bármekkora kolosszus is fél attól, hogy a kormány némely intézkedését más országokban is követik majd, ha nem rendszabályoznak meg bennünket – a tények attól makacs módon tények maradnak és azt mutatják: megint nekünk van igazunk. Lehet, hogy mi vagyunk az a bizonyos vízcsepp, amely megrepeszti a ránk nehezedő sziklát. Szétreped – és megkönnyebbülünk. Úgy legyen. Ennyit bevezetésként, következik a tartalomjegyzék. Rendkívüli testületi ülés volt hétfőn Szigetszentmiklóson, majd pénteken bizottsági ülés. Beszámolunk a megtárgyalt ügyekről.  Virágba borult a természet, hogy korán-e vagy sem, ez majd kiderül – az azonban biztos, hogy az allergiával küszködők népes tábora számára megkezdődtek a nehéz napok. Napjaink civilizációs betegségéről a szakembert kérdeztük. Közeledik húsvét: előbb az Aries világi, majd Hutóczky Béla, a Szent Miklós templom plébánosa keresztény ihletésű gondolatait hallhatják. Ez a kínálat, tartalmas és szórakoztató rádiózást kívánok minden kedves hallgatónknak!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink