Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia napja van.
Együtt a (gyógy)vízben 2023. június 7.
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2023-06-06

Köszöntöm a hallgatókat! Szerdán este és az ismétléskor, szombaton 14 órától nemcsak az élet fontos, hanem egyben hasznos és kellemes dolgairól is szóló gondolatcserélő műsorunk, a Sziget Szelet XV. évfolyamának 23. számát hallgatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Már mögöttünk a tavasz – úgy elrepült fölöttünk pár nap alatt, hogy szinte észre sem vettük és máris itt a nyár. Néhány nap múlva vége iskolának, a nagyobbak túl vannak az érettségin – elérkezett a várva-várt szünidő, amikor ki-ki a sarokba vághatja az iskolatáskát. A szülők számára szintén itt a pihenés, a kikapcsolódás ideje, amikor a család elindul az idejében kiválasztott üdülőhelyre, ahol mindenki megtalálhatja a maga szórakozási, pihenési és gyógyulási lehetőségét. Ahol minden együtt van az igazi kikapcsolódáshoz, az a fürdő, pontosabban a gyógyfürdő – amíg a kisebbek a csúszdát támadják meg, a középkorúak a medencékben a vízalatti masszázst élvezik, a hosszabb ideje fiatalok pedig az iszappakolást, a súlyfürdőt vagy a mátrai mofettáktól ellesett szénsavas gyógykezelést veszik igénybe. Ma kilépünk a Csepel-szigetről és rögtön a Magyarország nevű nagy szigeten találjuk magunkat – mondom ezt azért, mert valóságos termál és gyógyvíz-tengeren úszik hazánk. Mintha Árpád apánk annak idején tudta volna, amikor megállt a honfoglaláskor, hogy kései utódai egyszer valamikor a távoli jövőben mindenféle testi nyavalyákkal küszködnek majd, amelyeket szeretnének minél alaposabban és minél kellemesebb körülmények között gyógyítani…Ilyen lehetőségekről lesz szó mai műsorunkban. Igaz, ha az ember meghallja a „tökös-mákos” kifejezést, akkor összefut a nyál a szájában, mert a finom rétes jut az eszébe és nem az orvosi gyógykezelés – pedig ilyen is van, bár ebben az estben a mák nem édes, hanem sós. Szó lesz még a vadgesztenyéről, a sörről, a barackról – ezek mind az egészséget szolgálják azzal a gyógyvízzel együtt, ami az alapja az egész kezelésnek. Nem részletezem tovább, akinek ennyi is felcsigázta az érdeklődését, meghallgatja a műsorunkat. Helyszínünk a tiszakécskei Barack gyógyfürdő – jártunk már itt, de ezekről az új módszerekről még nem volt szó. Jöjjenek velem, ismerkedjenek meg velük, azután, ha úgy érzik, szükséges – próbálják ki!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Dietetika
 • Fül-orr-gégészet
 • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Nőgyógyászat, várandósgondozás
 • Urológia
 • Pszichiátria
 • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink