Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. december. 19. szerda van, Viola napja.


Slágeremlékek

Újra hallhatók Tari Viktor Slágeremlékei a Bobbyk-ról szóló dalokból immár második alkalommal, és lesz még harmadik is, de az már a jövő héten. Most szombaton az Equals, Bobby Solo, Bobby Bare és fia Bobby Bare Jr., Bobby Wood és Bobby Patrick slágerei szórakoztatják a régi zene kedvelőit. A műsort a Bobby gúnynéven emlegetett londoni rendőrök zárják le, persze nem holmi kordonnal, hanem a róluk szóló dallal, amellyel Joseph Hill oszlatja fel a tömeget. (537.)

2018, december 12
Hanganyag:

A heti műsorban olyan dalok hangzanak fel, amelyekben a Bobby, mint keresztnév, és olyan előadók szerepelnek, akik valódi, illetve művésznevük alapján jogosultak a Slágeremlékek e heti adásában bemutatkozni. Jerry Lee Lewis az Én és Bobby McGee című dalával jelentkezik, Bobby Charles a See you Later Alligator című, többnyire Bill Haley-től ismert szám eredeti felvételét idézi, Bobby Stevens pedig a Good look charm Elvis sláger előadásával jeleskedik. A műsort a Bobby Setter  Band tizenegy a címe szerint is táncolható slágerből álló egyvelege zárja. (536.)

2018, november 24
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok, és a szombati Slágeremlékek című nosztalgia műsoromat ajánlom, amelyben olyan együttesek szerepelnek, amelyek létszáma négy, és ezt nevükben is jelzik. Ilynek többek közt a Four Lads, a Four Aces, a Four Coins és nem utolsósorban a Four Seasons, akik ezt a számot éneklik. Sztártörténetünk az 1939 november 23.-án született Betty Everett, aki első felvételét, majd legismertebb dalát énekli. Végül a Fourmost együttes zenés kérése zárja a Slágeremlékek most szombati adását. (535.)

2018, november 17
Hanganyag:

Tari Viktor a Slágeremlékek című műsorát azoknak ajánlja, akik a Lakihegy Rádió vételkörzetében, illetve az interneten hallgatják az adást. Mérföldnyi távolságokról szólnak a dalok, persze csak a címűk szerint. Hallhatjuk a Champs 20 000 mérföld című zenekari számát, Chubby Checker limbóját 20 mérföldről és Frankie Ford egy tengeri utazásról szóló zenés beszámolóját. Sztártörténetünk a Four Seasons dalainak szerzőjéről Bob Crewe-ról emlékezik meg a Walk Like A Man című számával. Végül Roy Orbison a Távoli dobszó hangjaival zárja a műsort. (534.)

2018, november 10
Hanganyag: