Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. február. 22. péntek van, Gerzson napja.


Slágeremlékek

A most szombati adást azért érdemes meghallgatni, mert érdemes keresgélni, kutatni olyan dalok után, amelyek a Slágeremlékek most szombati adásában találhatók. Ezt persze mindazok megtehetik, akik az FM 107-en, vagy az interneten kutakodnak. Ők 15 órától találkozhatnak többek közt a Searchers, a Spencer Davis Group, Del Shannon és Gianni Morandi egy, egy dalával és flörtölhetnek Jane Birkinnel. Sztártörténetünk a 93 évesen elhunyt Harold Bradley-ről szól, aki a Dr. Zsivago című film legismertebb dalát játssza gitáron. A szombati műsort a Searchers együttes 1963-as hamburgi koncertjének részlete zárja. (547.)

2019, február 9
Hanganyag:

A most szombati adást azért érdemes meghallgatni, mert akárcsak az előzőek ismét a John és a Johnny nevű előadók dalai hallhatóak, köztük Johnny Bristol, Johnny Duncan, Johnny Cash, és John Kincade. Sztártörténetünk a január 26.-án 86 éves korában elhunyt világhírű zeneszerző Michel Legrand emlékének adózik egyik legismertebb dalával. A Slágeremlékek 2019 februári első adását a Smokie együttes dalaiból készült egyvelege zárja. (546.)

2019, február 2
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok, a Slágeremlékek szerkesztője, aki a szombati műsorát ajánlja, amikor ismét találkozhatunk néhány John, illetve Johnny nevű előadóval és olyan dallal, ami e névről szól. Hallhatjuk Johnny Riverst, aki egy Fats Domino slágert énekel, Bill Haley egyik 1957-es dalát, Johnny Desmondot, aki a Sixteen Tons című bányászballada szokatlan feldolgozásával jelentkezik és részletet Johnny Hallyday 1964-es koncertjéből. John Barry együttese két számot játszik, közülük műsorunk egyik szignáljának teljes felvételét. Január végi adásunkat John Rowles zárja a Save the last dance for me című slágerével. (545.)

2019, január 26
Hanganyag:

A most szombati műsorban ismét a Johnnyk-nak adatott meg a lehetőség, hogy bemutatkozhassanak. Az olasz Johnny Dorelli egy 1959-es San Remoi slágerrel jelentkezik, majd Johnny Kidd és kalózai rázzák fel a kedélyeket, Cliff Richard egy korai slágerének felújított változatával remekel, a Greyhounds pedig egy örökzöld slágert énekel a Reggeli Tiffaninál című filmből. A most szombati adást John Travolta 1978-as felvétele zárja a Grease című filmből. (544.)

2019, január 19
Hanganyag: