Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. július. 23. kedd van, Lenke napja.


Slágeremlékek

Tari Viktor vagyok a Slágeremlékek szerkesztője és a szombati műsort azoknak, de nemcsak nekik ajánlom, akik valamely nyaralóhelyen hallgatják a Lakihegy Rádió műsorát. Hallhatjuk a Tornados együttes Nyaralóhelyen című filmslágerét, Peppino Di Capri St. ropezi twistjét, és Billy Crash Craddock egy Tengeri körutazásról küldött zenés beszámolóját. zenés utazásunk végén Barbadosban landolunk a Typically Tropical dalával. (567.)

2019, június 29
Hanganyag:

Szinte minden az Ooh la la kezdetű felkiáltással kezdődik és nem véletlenül. Ezeket ugyanis remek slágerek követik kortól és nemtől függetlenül. Ez már Tom és Jerry által megszólaló dalban is többször felhangzik, de a Faces, Frankie Avalon, a Rubettes, de még Cliff Richard számai is erről szólnak. Slágeremlékek című nosztalgiaműsor gyakran szolgál meglepetésekkel, ebben az adásban Keely Smith Louis Prima felesége a sztár egykori nagy slágerét at Oh Marie címűt két változatban is elénekli, mégpedig Oh Baby, illetve Oh Louis címmel. (566.)

2019, június 22
Hanganyag:

A Shadows egy általam nagyon kedvelt száma hangzik el elsőként. Ezt követi többek közt két szerenád is Edmondo Ros és Neil Diamond előadásában, Helen Shapiro pedig azt javasolja, hogy Beszéljünk a szerelemről. A műsor második részét olyan felvételek töltik ki, amelyek azon kívül, hogy remek slágerek, nem mondanak semmit, legfeljebb azt, hogy La la la. Ugye érthető. (565.)

2019, június 15
Hanganyag:

Mint minden hétvégen 15 órakor kezdődik a Slágeremlékek című műsor a régi slágerek kedvelőinek. Ebben olyan dalok hangzanak fel, amelyekre szívesen emlékezünk, amelyek többsége akkor voltak sláger, az Illés együttes dalának címét idézve, amikor én még kissrác voltam. Ezen kívül hallhatjuk többek közt a Kalin Twins egykori When című számát két változatban, a Kinks Dandy című dalát David Garrick előadásában és Bill Haley Amikor a szentek rock and rollt járnak című 1955-ös slágerét. A heti műsort az Applejacks együttes Tell me when című száma zárja, de előtte még Louis Prima mint operaénekes mutatkozik be. (564.)

2019, június 8
Hanganyag: