Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. június. 23. szombat van, Zoltán napja.


Slágeremlékek

Tari Viktor vagyok a Slágeremlékek szerkesztője, aki a sorozat 512-ik adásában bemutat néhány várost, amelyekről slágerek is íródtak. Joe Cocker Nyár a városban címmel énekli a Lovin”Spoonful egykori slágerét, az Animals a nagyváros fényeiről áradozik, és elhangzik a Kansas City eredeti 1952-es változata. Brahms ötödik magyar táncát a Ventures együttes szólaltatja meg Rap city címmel. A városi dalok sorát a Stray Cats 2004-es koncertjének részlete zárja. (512.)

2018, június 9
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok a Slágeremlékek szerkesztője, aki most első júniusi műsorát ajánlja abból az alkalomból, hogy itt jön a nyár, legalább is a Dave Clark Five dala szerint. Ezt további nyári slágerek követik. Egy lengyel együttes énekli Mungo Jerry legismertebb dalát, felhangzik Cliff Richard Nyári vakáció című 1963-as filmjének két dala is, három zeneszám pedig a nyári szerelmeket idézi. Sztártörténetünkben 1968 júniusának néhány rockzenei eseményét elevenítjük fel. Végül a Bay City Rollers egy Nyári szerelmi szenzációról tudósít. (511.)

2018, június 2
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok a Slágeremlékek szerkesztője és a sorozat 510-ik adását ajánlom meghallgatásra azoknak, akik már hallották és ismerik, illetve most szombaton meghallgatják a Reunion együttes 1974-es Rock is life, azaz a Rock az élet című számát. Ebben ugyanis az énekes Joey Levine közel száz előadót és slágercímet sorol fel mindössze három és fél perc alatt. Ez adta az ötletet, hogy kiválasszak közülük néhányat, amelyeket ezután teljes egészében le is játszok. Elhangzik például Richie Valens La Bamba című dala, a B.Bumble and the Stingers zeneszáma a Nautilus és az Archies Sugar Sugar című slágere. Részlet hangzik el Adriano Celentano 80.-ik születésnapja alkalmából Veronában rendezett koncertjéből. Az 510.-ik adást Mungo Jerry legismertebb slágere zárja. (510.)

2018, május 26
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok, aki a Slágeremlékek szerkesztőjeként múlt heti, a túlélő slágerekből összeállított műsorát ezen a hátvégén is folytatja. Elhangzik az ominózus kérdés Mi az élet. A választ George Harrisontól kapjuk. A Herman’s Hermits énekese elárulja, mi volt a Legszebb dolog az életében, Eartha Kitt, az ötvenes évek sztárja a popvilágába visszatérve This is my life címmel 1986-os dalát énekli. Sonny és Cher Sing, c’est la vie című 1965-ös dalával növeli a műsor színvonalát. A műsort végére a pontot Bill Haley Éljen a rock and roll című száma teszi. (509.)

2018, május 19
Hanganyag: