Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. március. 20. kedd van, Klaudia napja.


Slágeremlékek

Tari Viktor vagyok a Slágeremlékek szerkesztője, aki a február második szombatján hallható műsorát ajánlja mindazoknak, akik nem akarnak megállni egy zeneszámnál és végig hallgatják azt a további 16 slágert, amelyek a heti műsorban elhangzanak. Néhány ezek közül. Stop Stop Stop címmel a Hollies kezdi a sort, folytatja a Herman’s Hermits a Busz megálló című dallal, a Honeycombs pedig nem hagyja abba I can’t stop című slágerét. Elton John egy Beatles slágert énekel Láttam őt ott állni címmel. Sztártörténetünk a híres Baby boogie előadójáról Buzz Cliffordról szól. A slágeremlékek 495.-ik adását a Smokie együttes Ki állítja meg az esőt című felvétele zárja.

2018, február 10
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok és a Slágeremlékek című műsoromat ajánlom azoknak, akik ezen a hétvégén nem rohannak sehová, esetleg nyugodt séta közben hallgatják, mondjuk okos telefonon a régi idők muzsikáját. A kezdő szám is erre utal. Azt a Ventures együttes Walk don’t run címmel játssza. Őket Nancy Sinatra és Johnny Rivers követi egy Beatles szám feldolgozásával, Shaun Cassidy bemutatja a rock and rollt, ahogyan ő ismeri, a Four Seasons pedig 1963-as dalával sétál, úgy mint egy férfi. Sztártörténetünk Frankie Vaughanról szól, aki február 3.-án lenne 90 éves. A műsor végén a Shadows együttes készteti rohanásra Billyt, 1975-ös slágerének alanyát.

2018, február 3
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok és 2018 január utolsó szombatján elhangzó műsoromat ajánlom ez alkalommal azoknak, akik az eddigi két, akaratos dalokból készült összeállítás után még harmadszorra is szívesen hallgatják továbbra is azokat, például a Troggs I want you, Millie I want you know, valamint Dusty Springfield Csak veled akarok lenni című dalait. Sztár történetünkben a gospel zene nemrég elhunyt eladójára emlékezünk legismertebb dalával. A Slágeremlékek januárvégi adását Kingsley Popcorn című egykori számának modernizált változata zárja.

2018, január 27
Hanganyag:

Tari Viktor vagyok a Slágeremlékek című nosztalgia műsor szerkesztője, aki ezúttal, nemcsak a heti műsorát ajánlja, amely lényegében folytatása az előzőnek, amelyben, ha akarom, ha nem, csupa akaratos előadó akarja bemutatni egy, egy e témához illő dalát. Hallhatjuk többek közt Rod Stewart, Fats Domino, Ricky Nelson, a Monkees és a Spotnicks egy, egy felvételét. Hallgassák a Slágeremlékek heti műsorát, s közben készüljenek a közelgő 500.-ik műsoromra, amelyet önökkel együtt szeretnék összeállítani. Kedvenc dalaikat és azok előadóit megnevezve írják meg E-mailen, a tari.viktor@lakihegyradio.hu e-mail címre vagy mondják el a 06-20-95-95-107-es számon az éppen adásban lévő kollégáinknak. A 492.-ik adást a Migil Five sláger zárja ezen a héten.

2018, január 20