Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. március. 19. kedd van, József napja.


Az első igazolás

2015, január 13 - 13:55

Az SzTK-Erima labdarúgó csapata múlt héten elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, közben a csapat vezetősége is bejelentette első téli igazolását.

 

Az ősszel még Csákváron futballozó Domokos Bálint az új „szerzemény” A 25 esztendős középpályás Csepelen és a Ferencvárosnál nevelkedett, majd 2010-ben Bajára igazolt. Két év után átszerződött Tatabányára, ahonnan 2013 februárjában került Csákvárra. A fiatal játékos majd két évet játszott a Fejér megyei alakulatnál. Domokos Bálint 76 összecsapáson szerepelt eddig az NB II-ben, ezeken a találkozókon 5 gólt szerzett. A játékos 2016. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal.

Az igazolással egy időben a miklósi klub elbúcsúzott utolsó idegenlégiósától is, Irakliy Kvekveskiritől. A magyar labdarúgás érdeke, hogy minél több magyar fiatal játsszon az NB II-ben, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség tavaly hozott határozata értelmében, nem játszhatnak idegenlégiósok a másodosztályban. Ennek a szabálynak lett az „áldozata” Raki is, akinek most járt le a szerződése, és ennek köszönhetően kell távoznia a Grúz játékosnak. A 24 éves középpályás 2011 nyarán érkezett Szigetszentmiklósra, majd a Pécsen töltött időszakot követően visszatért Szigetszentmiklósra. Több mint 50 bajnoki mérkőzésen szerepelt az StZK színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 68 összecsapáson húzhatta magára az SzTK-Erima mezét.

Ezúton is kívánunk sikerekben gazdag pályafutást Raki! Köszönünk mindent!

Forrás: sztkfutbll.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!