Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. szeptember 08. vasárnap Mária napja van.
Polgármester-választási eredmények
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Minden térségi településen megszülettek az eredmények.

Dunavarsányban a korábbi alpolgármester, a Fidesz-KDNP színeiben indult Keresztesi Balázst választották polgármesternek, ő a szavazatok 46,29 százalékát szerezte meg, míg második helyen végzett Veresegyházi Béla, független jelöltként 28,5 százalékkal, harmadik lett Szabó András Levente szintén független jelölt 17 százalékkal, negyedik pedig Szegedi Péter, föggetlenként alig 8 százalékkal.
Halásztelken is a Fidesz-KDNP jelöltjét, Nagy Barnabás korábbi alpolgármestert választották polgármesternek, aki a szavazatok 51,2 százalékát szerezte meg. A második helyen a Sikeres Halásztelekért jelöltje, Stefanik Zsolt végzett, 42 százalékkal, a harmadik helyen pedig a DK-s Gulyás Norbert végzett, aki a szavazatok 6,66 százalékát szerezte meg. 
Tökölön kiegyenlített szoros küzdelem volt a polgármesteri címért. A polgármester-választást Tóth Zoltán József, független jelölt nyerte a szavazatok 38,7 százalékával, míg a második helyen végzett a Fidesz-KDNP színeiben indult Vass Lucia 35,3 százalékkal, a harmadik helyen pedig Füle Zoltán, az SZPE jelöltje végzett, aki a szavazatok 26 százalékát szerezte meg.
Dunaharasztiban a korábbi polgármester, dr. Szalay László folytathatja a munkát, ő függetlenként indult és a szavazatok több mint 77 százalékát szerezte meg, míg kihívója, a szintén függetlenként indult Tóth Péter, alig 23 százalékot ért el.
Taksonyban két jelölt indult a polgármesteri címért, a korábbi polgármester, a Fidesz-KDNP színeiben indult Kreisz László a szavazatok 34 százalékát szerezte meg, így kihívója, a független Zsolnai Pál lesz a település vezetője, ő a szavazatok csaknem 66 százalékával nyerte meg a polgármester-választást Taksonyban.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Nálunk jó kezekben van!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink