Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán napja van.
Élménypedagógiai módszertan Dunavarsányban
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Szövetsége szervezésében, Magyarországon elsőként, Dunavarsányban került megrendezésre az „Élménypedagógiai módszertan a környezeti nevelés területén óvoda és iskolai nevelők számára” című szakmai továbbképzés.

A képzés egyben a szövetség által útjára indított pilot program megnyitója is, amelynek szakmai védnöke dr. Maruzsa Zoltán Köznevelésért felelős államtitkár volt. A megnyitón köszöntőt mondott Bóna Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, illetve dr. Pálos Annamária, a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ igazgatója. A programot Dan-Megyeri Tamás, a szövetség elnöke nyitotta meg, aki előadásában hangsúlyozta, hogy a továbbképzés azért kiemelten fontos, mivel az segítséget nyújt az óvodából az iskolába érkező gyermekek fogadásában és az ismeretek továbbmélyítésében, a gyermekek szemléletének formálásában a fenntarthatóság jegyében. A képzés egyediségét az adja, hogy a programban előadóként részt vevő szaktekintélyek, saját prezentációjukon túl, mentorként is jelen vannak, és fiatal mentoráltjaikat, akik középiskolai tanulók, egyetemi hallgatók, illetve diplomájukat frissen megszerzett pedagógusok, szintén előadóként hallgathattuk meg.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink