Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 26. szerda János napja van.
Felújítások Dunaharasztiban
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Dunaharaszti Város Önkormányzatának képviselő-testülete a legutóbbi ülésén több, a város által végzett felújításról is beszámolt.

Megkopott gyalogátkelők újrafestésére került sor többek között a Fő úton, a Dózsa György úton, a Némedi úton, az iskolák környezetében. A Földváry utcában járda, parkoló építését végezték el a Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola környezetében, ezzel együtt a Templom utcától a Dózsa György utcáig a Földváry utca útjavítása is megtörtént. Az augusztus negyedikei viharkár kármentesítési feladati befejeződtek, a lakosságtól is elszállították az ingatlanokon a vihar következtében keletkező zöldhulladékot. A város számos pontján felújították a csapadékvíz-elvezető árkokat, illetve új burkolt árkok kialakítására is sor került, a jövőben előforduló heves esők zavartalan elvezetése érdekében. A Knézich utcai játszótér hosszanti oldalán zárt kerítés épült, a szomszédos ingatlan nyugalma érdekében. Felújításra került a Knézich utcai Kerekerdő Bölcsőde udvara, a játszóeszközök alá, mellé gumiburkolat került. Lombos fákat és cserjéket is ültettek a területen. Az A3 belvízelvezető csatorna kotrása és kitakarítása a belterületi szakaszon megtörtént. A Bezerédi játszótér körül a járdára belógó autók parkolásának szabályozása érdekében oszlopokat helyeztek ki. Megkezdődött az északi iparterületet betápláló vízvezeték építésének II. üteme a gördülő fejlesztési tervnek megfelelően. A Kossuth-Jókai utcai csomópontban az ivóvíz-rekonstrukció megkezdődött. Az Iskola köznél az út-, járda- és parkolóépítés munkaterületének átadása lezajlott, az építés várhatóan októberben megkezdődik.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

2021 júniusában egy új rendezvényhelyszínnel gazdagodott Szigethalom városa. A PLACC Szigethalom, a sokak által már ismert Vadaspark és Ifjúsági Élmény Tábor szomszédságában található.

A közel 1300 m2 –es kreatívan kialakított helyszín kiválóan alkalmas minden korosztály számára a szabadidő aktív eltöltésére.

Vannak, akiket a koncertek, a színházi előadások, a diszkók, esetleg a sportesemények vonzanak ide, mely programokra tavasztól őszig áll rendelkezésre a terület.

Programinformáció: https://placcszigethalom.hu/

A helyszínen található kresz park, gördeszka pálya és pump track pálya, melyet szívesen látogatnak családok, tizenévesek és baráti társaságok is.

A felnőttek szívesen használják a jó ízléssel kreált raklapkiülőket, ahol egy baráti csevej közben elfogyaszthatják a PLACC BÜFÉ változatos kínálatát.

A PLACCON tehát megtalálható minden, ami a kikapcsolódáshoz kell!

Kutyabarát helyszín.

PLACC... Ahol lazulhatsz!

https://placcszigethalom.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/placcszigethalom

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink