Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 10. péntek Ármin napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Élet énekelve (október 11.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2023-10-11

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, hogy kitartóan hallgatják műsorainkat. 2023. október 11-én, szerdán este és az ismétléskor, szombaton 14 órától a térség különlegességeiről szóló gondolatcserélő műsorunk, a Sziget Szelet XV. évfolyamának 41. számát hallgatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Időnként előfordul, hogy a képviselőtestületi ülés elején Szigetszentmiklós polgármestere oklevelet nyújt át egy városlakónak az élet valamilyen területén elért kimagasló eredményéért – ebben nincs semmi különleges. Abban azonban van, ha egy városi intézmény vezetője nyújt át kitüntető oklevelet – a polgármesternek. Ez történt nemrég: a Csillag Születik Énekiskola alapítója adott át ünnepélyesen egy díszes okiratot 20. születésnapja alkalmából, amelyben megköszönte az eddig kapott támogatást. Tanúja lévén a ritka eseménynek, rögtön felírtam magamnak a Sziget Szelet témái közé. Megvallom őszintén: először tartottam egy kicsit a beszélgetéstől, mert jónéhány pénzlehúzós, magát kulturálisnak valló társaság képez prózai és zenei előadóművészekké, főleg énekesekké fiatalokat, ahol csak a tandíj a fontos, a többi az blabla. Innen kerülnek ki azok a celebek, akik miatt ép ízlésű ember rémülten zárja el a tévékészüléket vagy kapcsol át másik csatornára. Ha nincs szerencséje, ott is egy hasonló műsort láthat, mert a kelleténél jóval több van belőlük. Állítólag erre van igény – valójában a műsorszolgáltatók sokat keresnek a reklámokkal, ezért jól felfogott érdekük, hogy szaporodjanak az ilyen produkciók. Ne is beszéljünk róla többet – szerencsére a szigetszentmiklósi Csillag Születik Énekiskola nem tartozik közéjük, a foglalkozásokon valóban komoly képzés történik. A műsor mai vendége Junek Adrien, ő teremtette meg és vezeti az iskolát. Hány csillag született a húsz év alatt? Majd ezt is megtudhatja a kedves hallgató. Jöjjenek velem, képzeletben lépjünk fel együtt Sárgaház színpadára, de csendben, mert már elkezdődött az óra!    

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink