Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad! Lakihegy Rádió
Gyógyítás és üzlet (2023. augusztus 23.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2023-08-23

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha bennünket hallgatnak a jókedvű ébredéstől a pihentető elalvásig. Január 25-én, szerdán kora este és az ismétléskor, szombaton 14 órától, valamint a világháló segítségével a térség fontos ügyeiről szóló beszélgetős műsorunk, a Sziget Szelet XV. évfolyamának 4. száma szól a hangszóróból, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Sokszor beszélünk róla, de mégsem eleget: nagyon sok gyógyszert fogyasztunk, sokszor indokolatlanul, nem a megfelelő tablettát, kenőcsöt, cseppet, tapaszt - mert bedőlünk a reklámoknak.  A gyógyszer nagyon nagy üzlet, ennek egyik bizonysága, hogy a hirdetések kétharmada valamilyen medicinát szeretne ránk sózni. Valóban, az egészség megléte a legfontosabb dolgok egyike az ember életében akár úgy, hogy megőrizzük, akár úgy, hogy visszaszerezzük. Az utóbbi esetben a gyógyszerek játszanak fontos szerepet. Tabletta, tégely, doboz, tubus, üveg, üvegcse, értelmetlen és ostoba kifejezéssel kiszerelésű, vagyis csomagolású formában rengeteg készítményhez juthatunk hozzá a benzinkutaktól kezdve a kisebb-nagyobb áruházakig nagyon sok, talán túl sok helyen, aminek az az egyik következménye, hogy olyan természetes mozdulattal tesszük bele a képletes és valóságon vásárlókosarakba, mint a tejet vagy a kenyeret. A képletes alatt a világhálót értem: lelkiismeretlen forgalmazók külföldi szervereket felhasználva hirdetnek Magyarországon is rettenetes mennyiségű, általuk gyógyszernek vagy étrendkiegészítőnek elnevezett gyártmányt, amely jó esetben csak a pénztárcánkra van rossz hatással, rosszabb  esetben a szervezetünkre, tisztelet a kevés számú kivételnek. A reklámok a legkülönfélébb, teljesen hitelesnek tűnő, valójában hamis interjúkkal, cikkekkel bizonygatják, a rádiókban-tévékben szinte percenként harsogják a fülünkbe, hogy azonnal vegyem meg ezt vagy azt és rögtön meggyógyulok, megfiatalodom, elfeledhetem az ízületi, keringési, diabetikus, vérnyomás-problémámat. Ez persze nagyon csábítóan hangzik, csak éppen nem igaz. Évtizedekkel ezelőtt a gyógyszerész még csak az orvos által felírt gyógyszereket adhatta ki vagy készíthette el – napjainkban elönti a gyógyszertárakat a rengeteg előre gyártott patikaszer. Sok valóban hasznos, de nem szabad csak a reklámok hatására kapkodni a tablettákat. Persze, a jó eredményhez szükséges a bizalom is – merjünk kérdezni és legyünk őszinték az általunk kiválasztott gyógyszerészhez. Hogyan dolgoznak, milyen szempontok alapján veszik ki a fiókból vagy veszik le a polcokról valamelyik készítményt, miért beszélnek őszinte segíteni akarással rá vagy le erről vagy arról  – minderről és még természetesen sok minden másról is szó lesz a műsorban. Egészségükre minden szót!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink