Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 28. vasárnap Valéria napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad!- I... Lakihegy Rádió
Változások a közlekedésben
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Több napos forgalomkorlátozás várható Szigetszentmiklóson.

Május 26-án és 27-én két rendezvény, a Hősök napi megemlékezés illetve a Városi Gyermeknap zajlik majd a város két pontján, ezért forgalomkorlátozásra kell számítania a lakóknak. Május 25-én, csütörtökön este 6 órától május 27-én megközelítőleg délig a Kossuth Lajos utcában a Buga iskola kapujától a Hősi Emlékműig lezárják mindkét oldalon a parkolókat, illetve ebben az időszakban tilos lesz megállni és parkolni is a területen. Május 26-án pénteken a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől várhatóan délelőtt 9 és 12 óra között. Ebben az időben az utcából távozni a Petőfi utca irányába lehet. A forgalmat a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság és Szigetszentmiklós Önkormányzatának Rendvédelmi Irodája irányítja majd a Kossuth Lajos utcában. Május 27-én délelőtt 9 és délután 2 óra között a Szent Erzsébet tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – Gyári út – Ifjúság utca útvonalon városnéző kisvonat lassíthatja a közlekedőket, emiatt a forgalomban résztvevők türelmét és megértését kérik a szervezők.Ugyanezen a napon a gépjárművek elől le lesz zárva a Szent Erzsébet téren a Városi Könyvtár és Közösségi Ház felőli oldalon néhány parkoló, illetve a Posta és a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti parkoló délután 2 óráig. További részletek a szigetszentmiklos.hu oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink