Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Szedjem? Ne szedjem? (január 25.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2023-01-25

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha bennünket hallgatnak a jókedvű ébredéstől a pihentető elalvásig. Január 25-én, szerdán kora este és az ismétléskor, szombaton 14 órától, valamint a világháló segítségével a térség fontos ügyeiről szóló beszélgetős műsorunk, a Sziget Szelet XV. évfolyamának 4. száma szól a hangszóróból, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Egy régi rádiós kollégám félig tréfás, félig komoly mondását idézem: „Nem baj, ha az ember beteg, csak egészség legyen” – és valóban, az egészség megléte a legfontosabb dolgok egyike az ember életében akár úgy, hogy megőrizzük, akár úgy, hogy visszaszerezzük. Az utóbbi esetben a gyógyszerek játszanak fontos szerepet – ezekről lesz szó a mai műsorban. Tabletta, tégely, doboz, tubus, üveg, üvegcse, értelmetlen és ostoba kifejezéssel kiszerelésű, vagyis csomagolású formában rengeteg készítményhez juthatunk hozzá a benzinkutaktól kezdve a kisebb-nagyobb áruházakig nagyon sok, talán túl sok helyen, aminek az az egyik következménye, hogy olyan természetes mozdulattal tesszük bele a képletes és valóságon vásárlókosarakba, mint a tejet vagy a kenyeret. A képletes alatt a világhálót értem: lelkiismeretlen forgalmazók külföldi szervereket felhasználva hirdetnek Magyarországon is rettenetes mennyiségű, általuk gyógyszernek vagy étrendkiegészítőnek elnevezett gyártmányt, amely jó esetben csak a pénztárcánkra van rossz hatással, rosszabb  esetben a szervezetünkre, tisztelet a kevés számú kivételnek. A reklámok a legkülönfélébb, teljesen hitelesnek tűnő, valójában hamis interjúkkal, cikkekkel bizonygatják, a rádiókban-tévékben szinte percenként harsogják a fülünkbe, hogy azonnal vegyem meg ezt vagy azt és rögtön meggyógyulok, megfiatalodom, elfeledhetem az ízületi, keringési, diabetikus, vérnyomás-problémámat. Ez persze nagyon csábítóan hangzik, csak éppen nem igaz. Fiatal és energikus új vezetője van a szigetszentmiklósi Melissa gyógyszertárnak, korábban Szászhalombattán, előtte pedig Tökölön dolgozott és nyár óta már nem ismeretlen előtte Szigetszentmiklós sem. Évtizedekkel ezelőtt a gyógyszerész még csak az orvos által felírt gyógyszereket adhatta ki vagy készíthette el – ma már nyugodtan megbeszélhetjük vele is, hogy mi és hol fáj, tanácsokon kívül valamilyen patikaszert is adhat, ami enyhíti a tüneteket és segíti a gyógyulást. Persze, a jó eredményhez szükséges a bizalom is – merjünk kérdezni és legyünk őszinték az általunk kiválasztott gyógyszerészhez. Hogyan dolgoznak, milyen szempontok alapján veszik ki a fiókból vagy veszik le a polcokról valamelyik készítményt, miért beszélnek őszinte segíteni akarással rá vagy le erről vagy arról  – minderről és még természetesen sok minden másról is szó lesz a műsorban. Egészségükre minden szót!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink