Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Folyamatosan javítják az úthibákat
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Dolgoznak az utakon. 

Szinte járhatatlan volt Halásztelken az Akácos utca egy szakasza. Az Önkormányzat egymillió forint plusz áfa értékben rendelt meg rá útjavítást, aminek elsődleges célja az volt, hogy az érintett szakaszon biztonságosan lehessen közlekedni. Megtörtént az útalap stabilizálása és egy úgynevezett emulziós zárást kapott a felület. A javítás keretében nagyjából tíz centiméter mart aszfaltot terítettek le, amely hengerelés után kapta meg a zárást. A munkának ezzel még még nincs vége, a felületi zárás még egy rétegben megtörténik, és a lakókkal egyeztetve szikkasztó árkok is készülnek. Az Akácos utca tervezése folyamatban van, így a Megyedűlő utcáig, az elképzelések szerint 2022-ben hengerelt aszfalt burkolat készül. Az út szélkővel egészül ki a tartósság érdekében. Az Ilona utca szélkővel megerősített újra-aszfaltozását, nagyjából 500 méter hosszon tavaszra tervezi a város.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink