Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Biciklire fel 
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Inkább bringázz, Magyarország!

Ezzel a jelmondattal buzdítják az embereket, hogy népszerűsítsék a kerékpározást. Halász Áron a Magyar Kerékpárosklub elnökhelyettese a Lakihegy rádiónak elmondta, a korononavírus ellenére igyekeztek több programot is szervezni a bicikliseknek. Így áprilistól-októberig minden hónapban más és más városban lesz lehetősége nem csak a szigetszentmiklósiaknak, bárkinek részt vennie a nyereményjátékokban. A feladat csupán annyi, hogy meg kell osztani a közösségi felületen egy képet, ami biciklizés közben készül. Ezzel részben az is kiderül, hogy melyik városban mozdul meg több bringás, honnan posztolnak több képet, tette hozzá Halász Áron.Tanácsokkal látják el a bicikliseket. Halász Áron elmondta, nem csak buzdítják a lakókat, hogy üljenek kerékpárra, hanem hasznos tudnivalókkal is ellátják őket. Kiemelte, ez nagyon fontos, hiszen a biciklizésnek számos előnye van, más közlekedési eszközökhöz hasonlítva. A Bringázz a munkába közösségi oldalon megtudhatják, például azt is, hogyan célszerű felöltözni egy kerékpározáshoz vagy éppen hogyan kell gyermekkel útnak indulni, illetve a KRESZ szabályaira is felhívják a kerékpárosok figyelmét. Emellett több olyan workshopot is szerveznek, amiken cégek vezetői vehetnek részt, melynek központi témája, az, hogy miként lehet bringabaráttá tenni egy munkahelyet, tette hozzá Halász Áron.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink