Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Megküzdenek az online oktatással 
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Idő volt, míg kialakult a rendszer.

Nincs egyszerű dolguk az online oktatást illetően a pedagógusoknak és a tanulóknak sem, pláne, ha zeneoktatásról van szó. A szigetszentmiklósi Ádám Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak és diákjainak még speciálisabb a helyzetük, hiszen a hangszer megfelelő kézben tartását, a testtartást, fúvós hangszernél pedig a megfelelő fúvó technikát online nagyon nehéz megtanítani. Az intézmény pedagógusai mégis mindent megtettek és megtesznek a jövőben is azért, hogy a diákok profi módon sajátítsák el az általuk választott hangszer megfelelő használatát. Szerencsére szeptemberben, iskolakezdéskor volt lehetőség a személyes tanításra, így olyan kisiskolás nincs, aki online óra formájában találkozott először a hangszerével és szerencsére a tanulók is partnerek az online oktatásban, de így is akadnak nehézségek, mondta el Kincses Edit intézményegységvezető-helyettes.Készen áll az újranyitásra a szigetszentmiklósi intézmény. Minden szükséges lépést megtettek, a higiéniára eddig is és most is odafigyelnek, sőt, még a katonaság is fertőtlenítette az iskolát. Zilling Ibolya intézményvezető elmondta, minden segítséget megkapnak a tankerülettől, úgy, mint fertőtlenítő eszközök, maszkok, kesztyűk. A tanulóknak pedig az újranyitás után kötelező lesz a maszk használat, valamint a kézfertőtlenítés is, ha egyik teremből a másikba mennek, a tanítás, pedig éppúgy ahogy évkezdéskor, ezután is nyitott ablak mellett zajlik majd.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink