Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 28. vasárnap Valéria napja van.
Sziget Szelet (március 03.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2021-03-04

Sajnos, továbbra is időszerű február 3-án elkezdett sorozatunk a járványról – akkor a bevezetőben megkockáztattam egy óvatos kívánságot, hogy mire folytatjuk, talán már túlhaladjuk a Covid nevű újkori rákfenét. Nem így történt, sőt, rosszabbodnak az adatok. Ember, hit, járvány – a három egymásra hatásáról beszélgettünk Deák Csaba görögkatolikus lelkésszel és Szentirmay Róbert görögkeleti vagy másképp ortodox parochussal. Most folytatom a sort: Paróczi Zsolt baptista, majd Varsányi Ferenc evangélikus lelkész a mai két vendég. Hallgatóink megismerkedhetnek nemcsak a két vallás lényegén túl a szigetszentmiklósi közösség életével, hanem felfogásukkal, emberi és hitbeli jellemző tulajdonságaikkal – ahogy a két helyi vallási vezető látja. Megmondom őszintén, én ugyan katolikus vagyok, de nem gondoltam volna, hogy mennyi érdekességet, megszívlelendő gondolatot hallok majd az interjúk készítése közben. Ha az időkeret miatt valamennyit nem is, de a legfontosabbakat igyekeztem hallgatóinknak is tovább adni. Ahogy mondani szokás, nem az a lényeg, hogy valaki melyik Istenben hisz, hanem az, hogy hiszi-e Istent.  Jöjjenek velem, induljunk együtt a két lelkész meghallgatására – ezzel a szűk egy órával is közelebb jutunk a járvány végéhez.  

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink