Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
XXIII. DONI HŐSÖK EMLÉKTÚRA
Elválasztó
Hírek » Tököl » XXIII. DONI HŐSÖK EMLÉKTÚRA
Elválasztó

A doni hősök előtt tisztelegnek.

A nyolcvan éve történt katasztrófa katonai teljesítménye előtt tisztelegnek a Doni Hősök Emléktúra résztvevői a hétvégén. A huszonharmadik alkalommal megrendezendő gyalogtúra a hetedik Csepel menetszázaddal indul el január 13-án, pénteken és végighalad a Csepel-sziget valamennyi településén. A résztvevők között szerepelnek a tököli Vitéz Mikecz Kálmán Huszárbandérium tagjai, a Magyar Honvédség Ludovika zászlóalja, a Dunaharaszti Katonai Hagyományőrző Egyesület és a Vitézi Rend Hagyományőrző Törzskapitánysága. A menet 11 órakor a csepeli Hősök teréről indul, 13 órakor Szigetújfaluba, 14 órakor Szigetszentmártonra, majd 15 órakor Tökölre érnek. Az emléktúra január 14-én, szombaton is folytatódik - akkor 9 órakor Tökölről indulnak a katonai ruhába öltözött hagyományőrzők, 10 órakor a szigethalmi Helytörténeti Gyűjteményhez érnek, 10:30 órakor a szigethalmi köztemető világháborús emlékműve előtt lesz katonai tiszteletadás, majd 13 órakor a taksonyi, Hősök terén és 15 órakor a Dunaharaszti, Hősök terén. A szervezők minden túrázni és emlékezni vágyót várnak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Legfrissebb húsok Szigetszentmiklóson

Hozzánk naponta minimum 4-szer hoznak friss árut, de szükség esetén 6-7 alkalommal is.

Garancia MINDEN termékre

100% pénzvisszafizetési garancia MINDEN termékünkre!
Cikis reklamáció nélkül visszafizetjük a termék vételárát vagy ha úgy gondolod kicseréljük! Ahogy TE szeretnéd!

Honlap: https://hormannelelmiszer.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/HormannSzigetszentmiklos/?locale=hu_HU

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink