Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Newik - My Love
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Véradás lesz Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Véradás lesz Dunavarsányban
Elválasztó

Fontos a segítség. 

Várják az önkénteseket a Petőfi Művelődési Házban május 10-én, 14 órától, hiszen ismét véradást szerveznek Dunavarsányban. A szervezők létrehoztak egy online felületet, amelyen keresztül a véradók regisztrálhatnak és időpontot is foglalhatnak maguknak. Fontos, hogy egy véradó akár több életet is megmenthet és a mostani járványhelyzetben lényeges, hogy elegendő vérkészlet álljon az egészségügy rendelkezésére. A véradóknak az eseményre magukkal kell vinniük az irataikat, így a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a TAJ-kártyát is. Jelenleg érvényben vannak az előírások, amelyek szerint az ilyen eseményeken is kötelező a szájmaszk viselése és az eseményre érkezőknek meg kell tartaniuk a biztonságos távolságot. Azok, akiknek felsőlégúti panaszaik vannak, illetve a testhőmérsékletük 37,3 fok feletti, nem vehetnek részt a véradáson.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink