Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Vége a száguldozásnak
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Vége a száguldozásnak
Elválasztó

Teljesítik a kéréseket. 

A dunaharaszti Temető utcában lakók közül többen is jelezték az önkormányzat felé, hogy sokan száguldoznak autóikkal a szakaszon. A város lépett az ügyben és fekvőrendőrt helyezett el a Kegyeleti parki szakaszon – számolt be a Dunaharaszti Online. Korábban a Mese óvoda előtti részen már két fekvőrendőrt elhelyeztek, így már nem lehet nagy sebességgel közlekedni az utcában. A lap úgy tudja, hogy a Piac tér mellett futó Móricz Zsigmond utcába is kerülhet hamarosan ilyen fekvőrendőr, mert ezen a szakaszon is szeretnek páran a gázpedálra taposni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ünnepeld szülinapodat a Bacchus Pub-ban!

Hozd magaddal 3 barátodat, családtagodat, ismerősödet és egy fő étel / fő fogyasztása esetén a szülinapos egy főétel fogyasztásra a ház vendége.

Honlap: https://www.bacchuspub.hu/

Telefon: +36 24 661 200

Fenntartható közlekedés két keréken. Kövesd a Bringázz Szigetszentmiklós közösségi oldalait és csatlakozz a térségi eseményekhez, programokhoz. Közlekedj két keréken télen, nyáron! 

Honlap: https://www.facebook.com/bringazz.szigetszentmiklos

Valóra váltjuk álmaid utazását! Akár egy egzotikus nászutat, romantikus elvonulást, üzleti utat vagy egy önfeledt, családi nyaralást tervezel, folyamatos tájékoztatással, teljes diszkrécióval és állandó asszisztenciával biztosítjuk a gondtalan utazás élményét. 

Honlap: https://www.szigettravel.hu/

Telefon: +3624368370

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink